21-09-2012

belangrijk nieuws...


Hallo allemaal ,

BTW-verhoging
Zoals jullie vast al bij andere (stempel-)winkels vernomen zullen hebben, zal er per 1 oktober een BTW verhoging gaan plaatsvinden, van 19% naar 21%.
De afgelopen jaren zijn alle inkoopsprijzen van artikelen (zoals rubber etc.) omhoog gegaan, en hebben wij daar onze stempelprijzen niet aan aangepast, we wilden zo lang mogelijk een prijsverhoging vermijden voor jullie.
Helaas, met de komst van de BTW verhoging zullen we er nu toch aan moeten geloven…
Op 1 oktober a.s. zullen de prijzen in onze winkel aangepast worden naar 21% BTW. Door de hoeveelheid werk die daarbij komt kijken, kan het zijn dat een artikel dat je op dat moment bestelt nog niet is aangepast.
Onze excuses daarvoor, wij zullen in het bevestigings mailtje controleren of de prijs juist is, en indien nodig aanpassen.
Maar…. we hebben ook goed nieuws : We hebben besloten dat we de Inkerbell Stamps – stempellijn voorlopig niet in prijs zullen verhogen, deze blijven € 16.50 incl 21%btw!

Nieuwe artikelen
Afgelopen week hebben wij weer een voorraad clear cases binnen gekregen, voor het systematisch opbergen van je stempels en stansen. Ze staan in de winkel weer op voorraad in twee maten : 14mm en 21mm breed.
Verder zijn we heel blij met de prachtige stempels van UNITY STAMPS, FLOURISHES STAMPS en vele andere merken.

Ontwerp je eigen Laser Stempels
Zo langzamerhand begint men weer te werken aan de kerst en nieuwjaarskaarten… en ook wij hebben niet stil gezeten.
In de webwinkel staan een aantal voorbeeldstempels die besteld kunnen worden op elke maat die je maar wilt, of in een ander lettertype. Alles is in principe mogelijk.
Heb je een eigen tekst of figuur, ook daarvan kun je bij ons je eigen stempel laten maken !
Neem een kijkje in de winkel, of stuur ons een mailtje over de voorwaarden waar jouw ontwerp aan moet voldoen om er een stempel van te kunnen maken.
Denk bijvoorbeeld ook aan een stempel met een persoonlijke groet voor de binnenzijde of achterzijde van je kaart.
En bij het kiezen van het formaat, kijk ook eens naar je stansen en ponsen, of je tekst daar in past!
Mogelijkheden te over! 
Link naar de voorbeelden : klik hier
Link naar de prijslijst: klik hier